[Client issue]Textures flash red and/or green



  • Server, Client or Website? Client

    OS/Web Browser? Windows 7

    Detailed Description of Issue:
    I can often see textures of blocks in the world flash red or green.
    All clients on my server see this happening.

    Reproducible? How difficult is it to reproduce?
    So far it has never not been happening.

    Steps to reproduce bug/issue: -

    Additional Comments:
    So far I have seen no specifics as to what or when it flashes red or green.

    Client Version? 0.1.5805.31407



  • yea .. thats new ... never had that on windows .. iknow linux and mac have issue :/ so that makes me wonder if this on your windows machine is not a bug ?

    ok first of all what are your hardware specs ?
    cpu , ram and graphics card you use,
    have you tried to update all drivers ?

    we need to gather more information before i can report this as a bug.
    also a film of issues is always helpful



  • My graphical specs do not matter, since all the clients had the same issue.
    As for other specs.
    RAM: 16G DDR3
    CPU: Intel i5 2500K @ 3.30 GHz quadcore
    Will try to make a film/screenshots of it.



  • would realy like to know the graphics card thing to in case its a specific graphics card series , or driver causing the issue . like i have seen so far on mac , there seems to be an issue with intel 4000 HD grapics card



  • AMD radeon 6970.



  • have you tried to upgrade your drivers ? could you also provide an image of the bug ?



  • Drivers already up to date, an image, I can try later today, but will be hard. since it's really fast.



  • video would help .. i have been trying to google issues so far .. found out unity does not like intel graphics .. but found nothing on your issue .. anyway i will create a new bug report for that to then :/



  • for developers issue reported https://github.com/StrangeLoopGames/Eco/issues/416

    Btw what quality settings are you running ?



  • I'm running it on Fantastic.



  • I was able to snag a picture.
    As you can see, everything is green for a moment. A very short moment.
    This can also happen with red and I've now also seen it happen once with blue.

    upload-66364718-8ec3-479a-8afd-764ad22841f8



  • holy **** O.o thanks for the report i have created a bug report for it with a link to this post on there bug tracker


Log in to reply