• Codepeak

    I disabled all settings and pushed everything graphic related to lowest setting. Still had the problem. Just have to tab out and grab a coffee when night arrives ;) ( http://ecoforum.strangeloopgames.com/topic/2884/ubuntu-16-04-and-geforce-gtx-1060/3 )

    posted in Bug Reports read more
  • Codepeak

    New discovery, sorry for the spamming :-)

    If I don't hold any tool, there is no graphical issue. But if I hold a tool, all the wood graphics will go pink within shortly. So, when I see the first square getting pink, i pick a empty socket in the 1-0 bar and voila.

    That's not so helpful though when carrying a torch :)

    posted in Bug Reports read more
  • Codepeak

    The file "/home/robban/.config/unity3d/Strange Loop Games/ECO/Player.log" is being spammed, regardless of the error with the following message:

    *NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
    at WorldObject.Update () [0x00000] in <filename unknown>:0

    (Filename: Line: -1)*

    Amount of data written:

    ➜ EcoLinux_v0.6.0.0-alpha date ; ls -sh "/home/robban/.config/unity3d/Strange Loop Games/ECO/Player.log"
    Sun Oct 8 10:47:34 CEST 2017
    760K /home/robban/.config/unity3d/Strange Loop Games/ECO/Player.log

    ➜ EcoLinux_v0.6.0.0-alpha date ; ls -sh "/home/robban/.config/unity3d/Strange Loop Games/ECO/Player.log"
    Sun Oct 8 10:47:37 CEST 2017
    792K /home/robban/.config/unity3d/Strange Loop Games/ECO/Player.log

    posted in Bug Reports read more
  • Codepeak

    Screenshot_20171008_103207.png

    Another screenshot, still after just a disconnect. Need to restart the game.

    posted in Bug Reports read more
  • Codepeak

    Screenshot_20171008_102747.png

    To resolve this issue, I have to reconnect to the server.

    posted in Bug Reports read more
  • Codepeak

    Hi,

    I'm having some issues when it comes to rendering.

    If it's dark out, and I look at a fire or use a torch, the graphic gets really laggy, probably 1fps. Most likley the game is about to fail and all wood items (walls, trees, logs etc) gets a bright pink color with no texture.

    Wish I could provide more information, but ask and I'll try!

    Running 64 bit version of v0.6.0.0-alpha.

    posted in Bug Reports read more
Internal error.

Oops! Looks like something went wrong!